درباره نشریه

مجله علمی ترویجی ماهیان خاویاری، مجله تخصصی ماهیان خاویاری در ایران تحت نظر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است. انتشار مجله علمی - ترویجی از زمستان 1396 در زمینه تحقیقات علمی پژوهشی بر روی ماهیان خاویاری  به صورت دوفصلنامه به زبان فارسی با چکیده انگلیسی در انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری شروع گردید. این مجله جهت انتقال آخرین یافته ها و  نوآوری ها در حوزه تحقیقات ماهیان خاویاری برای استفاده پرورش دهندگان، محققان، مروجان و اعضای هیئت علمی انتشار می یابد.

هدف نهایی مجله ارتقاء دانش تخصصی جامعه علمی، پرورش دهندگان و تولید کنندگان ماهیان خاویاری جهت افزایش تولید، درآمد و ارتقاء بهره وری در حوزه تخصصی ماهیان خاویاری می باشد و به جنبه های نوین و تحقیقات پیشرفته در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری، تغذیه تاس ماهیان و غذای زنده، ژنتیک و اصلاخ نژاد، اکولوژی ماهیان خاویاری، بهداشت و بیماریهای ماهیان خاویاری، مهندسی پرورش و صید و عمل آوری تاس ماهیان می پردازد.