نویسنده = میرحامد سید حسنی
کاربرد پپتیدهای زیست فراوری شده (پرو تئین هیدرولیز شده) در جیره غذایی ماهیان پرورشی با تاکید بر ماهیان خاویاری

دوره 5، پاییز و زمستان 1401، تیر 1402، صفحه 1-9

میرحامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ امید صفری؛ محمود محسنی


کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری

دوره 4، پاییز و زمستان 1400، اردیبهشت 1401، صفحه 27-37

محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ سمیه حسن پور


اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12

سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی


استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 13-24

میرحامد سید حسنی؛ محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ تورج سهرابی؛ سمیه حسن پور


منابع پروتئین گیاهی و جانوری جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی و تاسماهی سیبری

دوره 3، بها ر و تابستان 99، دی 1399، صفحه 1-6

میرحامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ رضا Ghorbani Vaghei